Stage

Kingstables en ROCK heeft een mogelijkheid om stage te lopen. Wij zijn een erkend leerbedrijf bij stagemarkt. Voor verschillende opleidingen kan je bij ons terecht om stage te lopen. Voor de volgende opleidingen zijn wij erkend:

  • Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij; niveau 3
  • Instructeur paardensport en -houderij; niveau 4
  • Medewerker dierverzorging; niveau 2
  • Vakbekwaam medewerker dierverzorging; niveau 3
  • Bedrijfsleider dierverzorging; niveau 4

Een dag bij ons heeft een vast routine, waarbij de stagiair in het begin een begeleider heeft en later deels zelfstandig te werk gaat. Als stagiair help je met buiten zetten en binnen halen, uitmesten, voeren, vegen en nog veel meer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je schoolopdrachten te maken. Je kan bij ons ervaring op doen met (revalidatie) processen en (revalidatie) paarden. Er is veel routine, maar ook gevarieerde werkzaamheden en indien ervaring ook de mogelijkheid om paard te rijden.

Wij zijn altijd opzoek naar stagiairs die niet bang voor paarden zijn; de wil en motivatie hebben om te leren; handen uit de mouwen willen en durven steken; niet bang zijn voor vies, kou, wind, regen, sneeuw etc. Mag van onervaren tot ervaren, maar liefst al enige ervaring met paarden in welke vorm dan ook.