Paardenpension Kingstables

Paardenpension Kingstables beschikt over 32 lichte en ruime boxen, waarvan de bovendeur van de stal geopend kan worden. Hiervan zijn 10 stallen beschikbaar voor de pensionpaarden en 22 stallen voor verhuur als lege box. Als pensionklant krijgt u toegang tot 2 zadelkasten en 2 dekenrekken, hier kunnen uw spullen netjes worden opgeruimd. Daarnaast mag je als pensionklant gebruik maken van de overige faciliteiten die op het bedrijf aanwezig zijn.

Dit houdt ook in dat je gebruik kan maken van de kantine die gelegen is naast de binnenbak. Je kan hier genieten van een warm of koud drankje en gezellige bij praten aan de tafels. Daarnaast heb je naast de grote buitenbak een terras waar je heerlijk kan genieten van mooi weer.

De paarden komen het hele jaar door buiten. In de zomer hebben we hiervoor 2,5 ha weiland beschikbaar, waarover de paarden in kleine groepjes worden verdeeld. Ze gaan dan ongeveer 4 uur per dag naar buiten. In de wintermaanden staan de paarden in paddocks voor ongeveer 2 uur per dag. Zowel de weilanden als de paddocks zijn veilig afgezet met hout, band en koord. Naast plaatsen voor pensionstalling biedt Kingstables ook de mogelijk om een paard of pony te leasen.